


Producent
-
ALCE NERO (6)
-
ARCHE (1)
-
BEUTELSBACHER (2)
-
BIO FOOD (4)
-
BIO PLANET - HORECA (2)
-
BIO PLANET - SERIA KONTYNENTY (3)
-
BIO-ZENTRALE (2)
-
BioNaturo (5)
-
CLEARSPRING (1)
-
Cretan Nectar (4)
-
DARY NATURY (1)
-
Diet-Food.pl (2)
-
EKOWITAL (1)
-
FAIR ORGANIC (3)
-
GENUINE COCONUT (1)
-
HORECA - pozostałe (1)
-
KUHNE (4)
-
LA BIO IDEA (2)
-
LASELVA (1)
-
MONARI FEDERZONI (2)
-
NaturaVena (2)
-
OCTIM (4)
-
Pelion (1)
-
PRIMUS (3)
-
TERRASANA (2)
-
VIVIO (1)
-
VOELKEL (1)
Certyfikat BIO
Kraj producenta
Kraj pochodzenia składników
Wegetariańskie
Wegańskie
Bez laktozy
Bez soi
Ocena
Cena
-
od
do
Octy
Stanowi wodny roztwór kwasu octowego i posiada liczne właściwości kosmetyczne i zdrowotne. Na wielu możliwościach wykorzystania octu poznano się już w czasach starożytności. Używano go wówczas jako środek konserwujący lub, po rozcieńczeniu z wodą, spożywano w celu orzeźwienia. Dużo później zaczęto stosować ocet jako przyprawę, znacząco wzbogacają smak potraw. Masowa produkcja kwasu octowego została zapoczątkowana w XX wieku. Od tego czasu ten składnik jest nie tylko elementem używanym w gospodarstwie domowym i kuchni, ale stanowi również cenną pomoc w pielęgnacji ciała oraz w procesie dbania o organizm.







OCET JABŁKOWY NIEFILTROWANY BIO 330 ml - BEUTELSBACHER






OCET JABŁKOWY NIEFILTROWANY BIO 5 % 500 ml - BIO PLANET






OCET JABŁKOWY NIEFILTROWANY 5 % BIO 250 ml - FAIR ORGANIC







OCET JABŁKOWY NIEFILTROWANY 5 % BIO 750 ml - FAIR ORGANIC






Ocet jabłkowy filtrowany BIO 10 l - Horeca (Do It)






OCET JABŁKOWY NIEFILTROWANY BIO 750 ml - BEUTELSBACHER





