CHRUPKI Z SOCZEWICY Z CEBULĄ I PIEPRZEM BIO 60 g - BIOPONT
Opis
soczewica* 41 %, grys kukurydziany*, olej słonecznikowy*, cebula w proszku* 1,6 %, sól morska, czarny pieprz mielony* 0,1 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Chrupki z ekstrudowanej soczewicy z cebulą i pieprzem (bezglutenowe)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1754 kJ / 420 kcal
Tłuszcz: 19 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 1,7 g
Białko: 11,8 g
Sól: 2,31 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
Certyfikat BIO | TAK | |
Kraj producenta | Węgry | |
Wegetariańskie | TAK | |
Wegańskie | TAK | |
Bez laktozy | TAK | |
Bez jajek | TAK | |
Bez orzechów | TAK | |
Bez cukru | TAK | |
Bez soi | TAK | |
Bez kakao | TAK |
BIOPONT
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie