Chrupki kukurydziane o smaku serowym bezglutenowe BIO 15 g
Opis
Ekologiczne bezglutenowe pieczone chrupki kukurydziane o smaku serowym.
Idealna przekąska dla dzieci!
SKŁADNIKI
kukurydza*75%(mąka i/lub ziarna), olej słonecznikowy*, przyprawa serowa*5% (cebula*, maltodekstryna*, sól, SER cheddar*, cukier*, odtłuszczone MLEKO w proszku*, papryka*, ekstrakt drożdżowy* (z kukurydzy), czosnek*, kurkuma*, proszek cytrynowy*, pieprz*, olej słonecznikowy*). *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
wartość energetyczna (kJ/kcal): 1933/461
białko (g): 7,8
węglowodany (g): 59,3
w tym cukry (g): 3,5
tłuszcz (g): 20,6
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 1,5
błonnik pokarmowy (g): 3,7
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim dostępem promieni słonecznych.
Alergeny: mleko, laktoza
BEZ GLUTENU: TAK
Produkt BIO: TAK
Dane techniczne
Bez glutenu | TAK | |
Bez laktozy | NIE | |
Bez jajek | TAK | |
Bez orzechów | TAK | |
Bez cukru | NIE | |
Bez soi | TAK | |
Bez kakao | TAK |
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie