Ciabatta bułki do zapiekania bezglutenowe 200 g Schar
Opis
Bezglutenowa ciabatta do dalszego odpieku.
SKŁADNIKI
woda, skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, błonnik roślinny, drożdże, mąka ryżowa, dekstroza, izolat białkowy z soi, olej roślinny, zagęszczacz: hydroksypropylometyloceluloza; sól, regulator kwasowości: kwas winowy, kwas cytrynowy
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
wartość energetyczna (kj/kcal): 900 kJ/ 213 kcal
białko (g): 4.1
węglowodany (g): 41
w tym cukry (g): 2.7
tłuszcz (g): 1.8
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0.3
błonnik pokarmowy (g): 8.3
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodny miejscu.
Alergeny: soja
BEZ CUKRU: TAK
BEZ GLUTENU: TAK
BEZ LAKTOZY: TAK
Dane techniczne
Kraj producenta | Włochy | |
Bez glutenu | TAK | |
Wegetariańskie | TAK | |
Wegańskie | TAK | |
Bez laktozy | TAK | |
Bez jajek | TAK | |
Bez orzechów | TAK | |
Bez cukru | TAK | |
Bez soi | NIE |
SCHAR
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie