Cukier kokosowy BIO 300 g EkoWital
Opis
Cukier kokosowy to alternatywa dla białego cukru, produkowany z soku pąków palmy kokosowej. Charakteryzuje się lekko karmelowym smakiem.
Ze względu na niski indeks glikemiczny polecany jest diabetykom. Bogaty w magnez, potas, cynk i żelazo oraz witaminy z grupy B oraz C.
SKŁADNIKI
*Cukier kokosowy 100 %
*składnik pochodzący z rolnictwa ekologicznego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
wartość energetyczna (kj/kcal): 1577/377
białko (g): 0,0 g
węglowodany (g): 93,0 g
w tym cukry (g): 90,0 g
tłuszcz (g): 0,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Możliwe alergeny: gluten, sezam, soja, orzechy
Produkt BIO: TAK
Produkt naturalny: TAK
Dane techniczne
Bez laktozy | TAK | |
Bez jajek | TAK | |
Bez orzechów | NIE | |
Bez cukru | NIE | |
Bez soi | NIE |
EKOWITAL
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie