Galgant korzeń mielony zioła Świętej Hildegardy 100g NatVita
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Opis
Galgant (Alpinia) mielony jest jednym z ziół polecanych w diecie Świętej Hildegardy. Ta przyprawa nadaje się do potraw mięsnych (również wędzonych), azjatyckich oraz indyjskich. Kłącza galgantu zawierają olejki eteryczne, alpinon i gaganlo, odpowiedzialne za ostry, gorzki smak, który przypomina nieco smak imbiru.
Propozycja podania: 1-3 szczypty mielonego galgantu dodawać do potraw np. mięsnych, warzywnych. Można go także dodawać do marynat, dyni, kompotów itp.
Składniki: 100% Galgant
Masa netto: 100g
Kraj pochodzenia: Chiny
Dane techniczne
![]() |
Certyfikat BIO | TAK |
![]() |
Kraj producenta | Polska |
![]() |
Wegetariańskie | TAK |
![]() |
Wegańskie | TAK |
![]() |
Bez laktozy | TAK |
![]() |
Bez jajek | TAK |
![]() |
Bez soi | TAK |

NatVita
Dostawa
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)




DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł

Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie