KAPARY W OCCIE BIO 140 g - VITALIANA
Opis
"kapary*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
*produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych"
OPIS
Kapary w zalewie octowej to bardzo popularny składnik potraw włoskich (mają ostry smak, który dodaje daniom pikantności). Kapary odznaczają się wysoką zawartością polifenoli - antyoksydantów, które chronią przed działaniem wolnych rodników.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 97 kj/23 kcal
Tłuszcz 0,42 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 1,36 g
w tym cukry 1 g
Błonnik 3,27 g
Białko 1,90 g
Sól 5,85 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej, daleko od źródeł ciepła.
Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 10 dni.
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
Producent - nazwa i adres: NATURAVENA SP. Z O.O., RASZYŃSKA 13, 05-500 PIASECZNO
Dane techniczne
![]() |
Certyfikat BIO | CERTYFIKAT BIO |
![]() |
Wegetariańskie | TAK |
![]() |
Wegańskie | TAK |
Dostawa
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)




DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie