Kruszone ziarno kakaowca bezglutenowe BIO 200 g Diet-Food
Opis
To produkt 100 % naturalny i organiczny.
Kakao ma bardzo dobry wpływ na układ sercowo-naczyniowy. Kakao jest bogatym źródłem wielu składników odżywczych. Zawiera przeciwutleniacze, które chronią nas przed wolnymi rodnikami, które atakują nasze DNA, powodują różne choroby i są przyczyną starzenia się organizmu. Ponadto kakao poprawia nastrój, dzięki zawartej w nim serotoninie. Jest również bogate w magnez.
SKŁADNIKI
100% Ziarno kakao BIO
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
białko (g): 9,2
węglowodany (g): 42,4
w tym cukry (g): 3,6
tłuszcz (g): 44,8
błonnik pokarmowy (g): 13,4
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w zamkniętym opakowaniu, w chłodnym i suchym miejscu.
Alergeny: kakao
BEZ GLUTENU: TAK
Możliwe alergeny: kakao
Produkt BIO: TAK
Dane techniczne
Wegetariańskie | TAK | |
Wegańskie | TAK | |
Bez cukru | TAK | |
Bez kakao | NIE |
DIET FOOD
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie