biogo.pl
Waluty
Waluty

MAKARON KONJAC NOODLE BEZGLUTENOWY BIO 385 g - BETTER THAN FOODS

46096-trimmy.jpg
  • promocja
Zamówienie wyślemy do: 24h
Dostawa: od 9,99 zł (Polska) SPRAWDŹ

11,99 zł
Cena: 11,99 zł 10,99 zł 10.99
Dostępny w sklepie stacjonarnym za: 11,49 zł

ilość szt
Zyskujesz 10 nasionek [?]

Ocena: 5.00 1 ocen / 0 opinii
Producent: BETTER THAN FOODS
Kod produktu: 786471696194 [6945003]

Opis

 

SKŁADNIKI
Woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik owsiany (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Makaron noodle konjac jest źródłem błonnika o niskiej kaloryczności. Nie zawiera glutenu, tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 35 kJ / 9 kcal
Tłuszcz: 0 g;
w tym kwasy nasycone: 0 g;
Węglowodany: 0 g;
w tym cukry: 0 g;
Błonnik: 4 g;
Białko: 0,2 g;
Sól: 0 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Sposób przygotowania I: Odsączyć na sitku, przepłukać zimną wodą, dodać do ulubionej potrawy.
Sposób przygotowania II : Gotować ok. 5 minut, odsączyć, dodać do ulubionej potrawy.                                                        
Sposób przygotowania III : Smażyć przez 5 minut na patelni, dodać do ulubionej potrawy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 2 dni

Dane techniczne

Certyfikat BIO CERTYFIKAT BIO
Bez glutenu TAK
Wegetariańskie TAK
Wegańskie TAK
Bez laktozy TAK
Bez orzechów TAK
Bez cukru TAK
Bez soi TAK

Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie

Formy dostawy

DHL

Czas doręczenia:

Darmowa dostawa od xx zł

xx zł
Sklep internetowy Shoper Premium