

Witamina D3 2000IU + K2-MK7 50μg forte krople K2MK7 20ml DR JACOB'S

DAKTYLE BEZ PESTEK SUSZONE BEZGLUTENOWE BIO 1 kg - BIO PLANET

MIGDAŁY BIO 1 kg - BIO PLANET

Kwas L-askorbinowy Witamina C CZDA 1kg STANLAB

Miód spadziowy spadź iglasta 1200g Rodzinna Pasieka Sudnik

KASZA JAGLANA BIO 1 kg - BIO PLANET
MAKARON KONJAC NOODLE BEZGLUTENOWY BIO 385 g - BETTER THAN FOODS
Opis
SKŁADNIKI
Woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik owsiany (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Makaron noodle konjac jest źródłem błonnika o niskiej kaloryczności. Nie zawiera glutenu, tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 35 kJ / 9 kcal
Tłuszcz: 0 g;
w tym kwasy nasycone: 0 g;
Węglowodany: 0 g;
w tym cukry: 0 g;
Błonnik: 4 g;
Białko: 0,2 g;
Sól: 0 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Sposób przygotowania I: Odsączyć na sitku, przepłukać zimną wodą, dodać do ulubionej potrawy.
Sposób przygotowania II : Gotować ok. 5 minut, odsączyć, dodać do ulubionej potrawy.
Sposób przygotowania III : Smażyć przez 5 minut na patelni, dodać do ulubionej potrawy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 2 dni
Dane techniczne
Certyfikat BIO | TAK |
Kraj producenta | Wielka Brytania |
Bez glutenu | TAK |
Wegetariańskie | TAK |
Wegańskie | TAK |
Min. termin przydatności (w dniach) | 120 |
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie