MAKARON KONJAC SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 385 g - BETTER THAN FOODS
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Opis
OPIS
MAKARON KONJAC SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 385 g - BETTER THAN FOODS
SKŁADNIKI
Woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik owsiany (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Makaron spaghetti konjac jest źródłem błonnika o niskiej kaloryczności. Nie zawiera glutenu, tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana jest w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 35 kJ / 9 kcal
Tłuszcz: 0 g;
w tym kwasy nasycone: 0 g;
Węglowodany: 0 g;
w tym cukry: 0 g;
Błonnik: 4 g;
Białko: 0,2 g;
Sól: 0 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Sposób przygotowania I: Odsączyć na sitku, przepłukać zimną wodą, dodać do ulubionej potrawy.
Sposób przygotowania II : Gotować ok. 5 minut, odsączyć, dodać do ulubionej potrawy.
Sposób przygotowania III : Smażyć przez 5 minut na patelni, dodać do ulubionej potrawy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 2 dni
Dane techniczne
![]() |
Certyfikat BIO | CERTYFIKAT BIO |
![]() |
Bez glutenu | TAK |
![]() |
Wegetariańskie | TAK |
![]() |
Wegańskie | TAK |
![]() |
Bez laktozy | TAK |
![]() |
Bez orzechów | TAK |
![]() |
Bez cukru | TAK |
![]() |
Bez soi | TAK |
Dostawa
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (1)
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie
Magdalena Kotlicka-Antczak
Świetna opcja dla miłośników makaronu, ale i szczupłej sylwetki. Bez dodatków jest nieco "bez smaku", ale w połączeniu z sosem smakuje doskonale.




DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł

Magdalena Kotlicka-Antczak
Świetna opcja dla miłośników makaronu, ale i szczupłej sylwetki. Bez dodatków jest nieco "bez smaku", ale w połączeniu z sosem smakuje doskonale.