Makaron spaghetti shirataki bezglutenowy BIO 300 g Diet-Food.pl
Opis
Głównym składnikiem Bio Diet Spaghetti jest Glukomannan konnyak - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny w wodzie błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez pszenicy i glutenu, produkt 100% pochodzenia roślinnego, może być przechowywany w temperaturze pokojowej przez około rok, certyfikowany przez JAS (Japanesse Agricultural Standard), jest przezroczysty, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, jest szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.
SKŁADNIKI
woda 96,6%, mąka konjac 3,4%
WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTU W 100 g
wartość energetyczna 30 kJ/ 7 kcal,
tłuszcz <0,1g,
w tym kw. tłuszczowe nasycone<0,1g,
węglowodany <0,2g,
w tym cukry <0,1g,
białko 0,1 g,
sól 1mg.
Makaron wypłukać pod ciepłą, bieżącą wodą, a następnie gotować lub smażyć nie dłużej niż trzy minuty.
BEZ CUKRU: TAK
BEZ GLUTENU: TAK
BEZ LAKTOZY: TAK
Dane techniczne
Kraj producenta | Polska | |
Bez glutenu | TAK | |
Wegetariańskie | TAK | |
Wegańskie | TAK | |
Bez laktozy | TAK | |
Bez jajek | TAK | |
Bez orzechów | TAK | |
Bez cukru | TAK | |
Bez soi | TAK |
DIET FOOD
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie