Ser Cheddar dojrzały dojrzewający 9-12 miesięcy BIO 200 g Lye Cross Farm
Opis
SKŁADNIKI
ekologiczne MLEKO krowie pasteryzowane, sól, podpuszczka pochodzenia roślinnego, kultur bakterii kwasu mlekowego
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
wartość energetyczna (kJ/kcal): 1700 kJ / 410 kcal
białko (g): 25
węglowodany (g): <0,5
w tym cukry (g): <0,5
tłuszcz (g): 34
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 22
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 1 st. C do 4 st. C
Alergeny: laktoza
Produkt BIO: TAK
Produkt naturalny: TAK
Dane techniczne
![]() |
Bez laktozy | NIE |
![]() |
Bez jajek | TAK |
![]() |
Bez orzechów | TAK |

LYE CROSS FARM
Dostawa
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)




DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł

Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie