WAFLE KUKURYDZIANE PEŁNOZIARNISTE Z QUINOA I SOLĄ MORSKĄ BIO 100 g - NATURAVENA
Opis
kukurydza* (89%), quinoa* (10%), sól morska (1%)
*produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych
OPIS
Ekologiczne wafle z dodatkiem quinoa to chrupiące gofry. Zawierają mało kalorii, dlatego z pewnością polubią je osoby dbające o smukłą sylwetkę. Produkowane z wysokiej jakości ekologicznej kukurydzy w sposób gwarantujący zachowanie cennych właściwości pełnego ziarna. Bezglutenowe. Wafle są cienkie, bardzo chrupiące i mają charakterystyczny smak. Doskonale sprawdzą się jako lekka przekąska lub z dodatkami. Mogą stanowić substytut konwencjonalnego chleba czy słodkich przekąsek. Z dodatkiem pomidora oraz bazylii będą stanowić wyśmienity, lekkostrawny i dietetyczny posiłek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1438 kJ/341 kcal
Tłuszcz 4,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,7 g
Węglowodany 62 g
w tym cukry 1,5 g
Błonnik 8,9 g
Białko 9,5 g
Sól 1,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W suchym i czystym, dobrze wentylowanym, neutralnym zapachowo miejscu. Nie wystawiać na działanie promieni słonecznych i niskich temperatur.
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
Producent - nazwa i adres: NATURAVENA SP. Z O.O., RASZYŃSKA 13, 05-500 PIASECZNO
Dane techniczne
![]() |
Certyfikat BIO | CERTYFIKAT BIO |
![]() |
Wegetariańskie | TAK |
![]() |
Wegańskie | TAK |
Dostawa
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)




DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie